star_on

Дієві способи позбутися печії в новорічний період

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Дієві способи позбутися печії в новорічний період

Після святкування нового року багато хто з нас можуть відчувати печію і дискомфорт в кишківнику. Нижче розповімо про прості правила, які допоможуть вам швидше прийти в норму і відчути себе краще.

Якщо ви відчули вранці печію, то необхідно повністю відмовитися від споживання продуктів і страв, які її провокує. Ваше завдання - швидко локалізувати неприємні відчуття, а тільки потім найкраще почати їсти.

Найпростіший засіб, який швидко допоможе позбутися від печії та запустити механізм очищення - вода. Пийте її якомога більше, навіть якщо ви не хочете. Вона допоможе швидше вивести токсини, знизить кислотність і зменшить печіння.

Антациди. Група лікарських препаратів, призначених для лікування і нейтралізації кислотності в складі шлункового соку. Вони обволікають шлунок і нейтралізують печію. Не варто зволікати з їх прийманням, якщо відчуваєте сильну печію. Не забудьте поповнити їх запас, адже саме вони допоможуть швидко впоратися з проблемою.

Активоване вугілля. Засіб, яке відоме кожному з нас. Вугілля допоможе увібрати надлишки кислоти (виступає абсорбентом), а також знизить відчуття печіння і підвищеної кислотності. Запийте потрібну кількість таблеток (читайте на упаковці вашу норму) склянкою води для швидкого відновлення і гарного самопочуття.

Ромашковий чай також є надійним способом усунення печії. Залийте три чайні ложки склянкою теплої води. Чай повинен настоятися 20 хвилин і допоможе позбутися від печії, покращує захист слизових оболонок шлунково-кишкового тракту і знімає неприємні відчуття тяжкості після їжі.

Знайте все необхідне можна на сайті. Оформлюйте замовлення онлайн або скористайтеся кур'єрською доставкою 

Усі акції