Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

L’Oreal: Роботизація аптек позитивно впливає як на впізнаваність фармбрендів, так і на лояльність покупців.

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Про роботизацію українських аптек ми поговорили з Генеральним директором «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА» Марком Савчуком.

n

– Парфуми, косметика, Хелен Міррен та інші зірки – перша асоціація у звичайної людини, коли та чує про L’oreal. Розкажіть про діяльність компанії на сьогодні в світі, про новинки продукції

n

-L’Oreal – провідна косметична компанія в світі, що володіє більш ніж 30 брендами в 130 країнах. У компанії працює більше 83 000 чоловік в таких сферах як маркетинг, продажі, фінанси, логістика, HR, IT / Діджитал. Всі 4 бізнес-підрозділи (продукція масового попиту, люкс, професійна косметика, дерматокосметика) представлені в Україні, так само, як і ключові світові бренди.

n


– L’oreal – це компанія зі світовим ім’ям, існуюча ось уже 108 років. А скільки років компанія L’oreal представлена ​​в Україні

n

– Український філіал був відкритий в 2006 році, а до його появи в країні продукція брендів компанії продавалася через офіси дистриб’юторів в Києві.

n

– Що Ви можете сказати про український ринок косметичних препаратів в порівнянні з західним

n

– Український ринок є більш орієнтованим на вартість товарів / продажу продукції масового попиту. При цьому, преміум-сегмент менш розвинений порівняно із західними країнами. У той же час ринок дуже динамічний, і ми спостерігаємо перехід споживачів на більш дорогу продукцію з ростом особистих доходів.

n

– Як довго триває співпраця L’Oreal з першими роботізірованимі аптеками України

n

– З фармбрендамі “Аптека АНЦ”, аптека “Благодія”, “Аптека Копійка” і “Аптека Шар@” ми співпрацюємо більше десяти років. За цей час близько 220 аптек стали роботизованими, що безперечно позитивно вплинуло як на їх впізнаваність, так і на лояльність покупців. Нам дуже приємно, що відомі українські фармацевтичні бренди йдуть в ногу з часом і впроваджують технічні інновації.

n

 

n


Ольга Гречко