star_on

Комплексне рішення для подолання D-дефіциту

Дата публікації: 02.09.2024

article page

Піклуйтеся про свій імунітет разом з “АНЦ”, Мединою лабораторією ДІЛА та Олідетрим: комплексне рішення для подолання D-дефіциту!

Вітамін D3 – це життєво важлива речовина, яка відіграє ключову роль у функціонуванні вашого організму. Він підтримує імунітет, зміцнює кістки, сприяє нормальній роботі нервової та гормональної систем, забезпечує здоров’я м’язів, когнітивні процеси та загальний рівень енергії.

Щоб допомогти вам піклуватися про своє здоров'я, мережа аптек “АНЦ”, медична лабораторія ДІЛА та препарат ОЛІДЕТРИМ об’єднали зусилля й запровадили спеціальну акцію:

  • -25% на дослідження рівня вітаміну D у медичній лабораторії ДІЛА.
  • -25% на вітамін D3 Олідетрим в Аптеках “АНЦ”, “Копійка” та “ШАР@”.
  • -25% на повторне визначення рівня вітаміну D за призначенням лікаря.

Як скористатися акційною пропозицією?

  1. Відвідайте будь-яке відділення медичної лабораторії ДІЛА з 1 вересня по 31 грудня 2024 року.
  2. Назвіть промокод OLID3 для отримання знижки -25% на дослідження рівня вітаміну D.
  3. Отримайте разом із результатами дослідження промокод на -25% знижку на препарати Олідетрим в аптеках мережі АНЦ, Копійка, ШАР@:
    • Олідетрим 2000 №60, 90
    • Олідетрим 4000 №60, 90

Додаткова пропозиція: За призначенням лікаря ви також можете отримати -25% на повторне визначення рівня вітаміну D у лабораторіях ДІЛА. Це чудова можливість ще раз переконатися у своїх показниках та підтримувати оптимальний рівень цього важливого вітаміну.

Записатися на дослідження можна за посиланням.

Не втрачайте можливість турбуватися про своє здоров’я без зайвих витрат разом з “АНЦ”, Медичною лабораторією ДІЛА та Олідетрим!

 

Усі акції