star_on

Кешбек за донат від “АНЦ”!

Дата публікації: 11.10.2024

article page

Ми завжди вдячні всім, хто допомагає наближати перемогу і з свого боку постійно підтримувати проєкти спрямовані на підтримку захисників та захисниць, а також українців, які потребують допомоги.

Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до нашої нової ініціативи з Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» — «Кешбек за донат». За кожен донат на сайті anc.ua ви отримуєте 1% від суми на свій рахунок ЛАЙК в мережі аптек "АНЦ", які можете витрати на ліки та товари для здоров’я в наших аптеках. Лише в жовтні ми збільшили кешбек за донат до 3%, поспішайте!

Як це працює? 

Просто зробіть донат на сайті anc.ua , який буде зараховано на Фонд «Повернись живим», і 1% від суми автоматично нараховується вам у вигляді бонусів, які чекають на вас в аптеках АНЦ.

Нарахування кешбеку за донат до Фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим» передбачає отримання максимальної суми в розмірі 200 гривень на місяць на рахунок ЛАЙК у мережах аптек «АНЦ», «ШАР@» та «Копійка».

За два роки, завдяки вам, ми передали 12 808 000 грн на спецрахунок Фонду “Повернись живим”. Долучайтесь до допомоги армії разом з “АНЦ” та Фондом “Повернись живим”. Наша спільна мета — зробити Сили оборони потужними для більш ефективного протистояння ворогові.

З турботою про Україну, “АНЦ”!

 

Усі акції