star_on

Як Ви думаєте, якою має бути хороша аптека

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Покупці обирають аптеку за різними критеріями.

n

Це перевірена аптека, відвідуючи яку, ви не сумніваєтеся в якості продукції та компетентності фармацевта.

n

Така аптека має бути універсальною – щоб на її полицях можна було знайти не тільки лікарські засоби, але ще і косметику, дієтичне харчування, дитячі товари.

n

Сучасною – з високим рівнем обслуговування, новітніми препаратами і додатковими послугами: попереднє замовлення, автоматизоване самообслуговування, знижки, можливість замовити рідкісні ліки.

n

Саме така аптека потрібна покупцеві, адже в наш час кожен прагне всецілого саморозвитку та всебічного способу життя.

n

Така аптека вже є у вашому місті! Тут є все, щоб покупці могли бути впевненими в якості придбаних продуктів. В «Аптеці АНЦ» можна придбати лікарські засоби, медичні вироби та дитячі товари, лікувальну косметику та засоби гігієни, а також багато різноманітних товарів для всієї родини в асортименті, який включає до 200 000 продуктів представлених в аптеці.

n

Висококваліфіковані фахівці завжди з радістю надають консультацію кожному відвідувачу і швидко обслуговують покупців!

n

Купувати в “Аптеці АНЦ” зручно, практично і приємно: тут постійно діють акційні пропозиції, регулярно проводяться промо-кампанії і конкурси.

n

Крім того, оформити покупку в аптеці можна, не виходячи з дому, в будь-який зручний час – оформити інтернет-замовлення на нашому сайті www.aptekanizkihcen.ua. Для цього треба:

n
    n
  • n

    вибрати товар;

    n
  • n
  • n

    заповнити форму покупця;

    n
  • n
  • n

    записати код і з цим кодом прийти в аптеку;

    n
  • n
  • n

    скористатися терміналом самообслуговування або без черги отримати товар у провізора.

    n
  • n
n

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.aptekanizkihcen.ua; для цього натисніть кнопку “Як замовити” або зателефонуйте на номер, вказаний в контактах.

n

Як знайти найближчу “АНЦ”

n

Ви можете перейти на сайт на www.aptekanizkihcen.ua – в розділі “Наші Аптеки” є адреси і телефони всіх аптек бренду “Аптека АНЦ».

n

Як дізнатися про акції та розіграші в “Аптеці АНЦ”

n

Інформація про товари місяця розміщена в кожній аптеці на спеціальному плакаті. Також подивитися, які товари беруть участь в акції, можна на www.aptekanizkihcen.ua. Тут в розділі “Акції” ви дізнаєтеся про це, а також про інші спецпропозиції аптеки, а також прочитаєте про конкурси і новини “Аптеки АНЦ”.

n

Авторизуйтесь на сайті, читайте новини, залишайте коментарі та побажання, беріть участь в фотоконкурсах і отримуйте корисні подарунки!

Усі акції