star_on

Інгредієнти в косметиці, які полегшать загострення стану шкіри в зимовий період

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Пантенол – це органічна сполука, попередник провітаміну B5, який є надійним помічником в зимовий період для лікування ран і опіків та заспокоєння шкіри. Він усуває свербіння, має знеболювальний ефект, знімає запалення, загоює, знезаражує та зволожує шкіру. Його часто додають у загоювальні мазі, зволожувальні креми та сироватки. Багато десятиліть косметичні компанії включають даний інгредієнт до своїх засобів. Шукайте під назвами panthenol, d-panthenol та B5.

Цераміди - це молекулярні сполуки, які є частиною клітин шкіри та природним чином присутні в захисному бар'єрі кожної людини. Вони безперешкодно проникають в шкіру з косметики та відновлюють захисну функцію. Крім цього косметика, з ними в складі, якісно загоює та зволожує шкіру, підтримує мікробіом, формує корисне захисне середовище та має антиалергічну дію. Цераміди підходять для всіх типів шкіри та позначаються наступним чином: Ceramide, Ceramide NS, Ceramide EOP і т.д.

Квітка Центела. Центела азійська — багаторічна квіткова рослина, яке стала дуже популярним інгредієнтом в косметиці за останні 5 років. Корисні властивості: допомагає виробляти колаген та гіалуронову кислоту; швидко заспокоює і зволожує; відновлює рівень еластину; знімає запалення; має противірусні та антибактеріальні властивості. У складі інгредієнтів можна зустріти під такими назвами: centella asiatica, asiatic acid і centella asiatica extract.

Календула. Квітка календули - джерело корисних елементів та популярний компонент косметики. Ця рослина добре вивчена, не є сильним алергеном і має безліч корисних властивостей. Корисні властивості: звужує пори, покращує колір обличчя, заспокоює і тонізує шкіру, позбавляє від пігментних плям і мікрорубців, має антисептичну й протизапальну дію, швидко загоює шкіру. Шукайте напис calendula і calendula flower extrat у своєму косметичному засобі.

Слідкуйте та підтримуйте здоровий стан своєї шкіри в взимку!

Усі акції