star_on

Гінкго білоба

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Гінкго білоба – один з найпопулярніших інгредієнтів в сучасній медицині і косметології. Ginkgo biloba це дерево, яке було виявлено в Азії, де цілющі властивості використовуються вже протягом 5000 років. Активні інгредієнти містяться в його листі. Дерево має дуже довгу середню тривалість життя і може жити протягом більше 1000 років і також надзвичайно стійке до комах і бактерій. У 1965 році в Німеччині був виготовлений і зареєстрований перший екстракт листя гінкго, що послужило початком сучасної терапії з його застосуванням. Ефективність даного екстракту підтверджена евпропейськими і міжнародними медичними організаціями та добре вивчена.

n

Корисні властивості. Екстракт гінкго розширює кровоносні судини, покращує кровообіг в головному мозку, збільшує надходження кисню і глюкзи до мозку. Лікарі рекомендують його приймати для поліпшення когнітивних (розумових) здібностей, таких як увага, пам’ять і реакція, через позитивний вплив на кровообіг в судинах головного мозку. У той же час екстракт гінкго покращує периферичний кровообіг, знижуючи біль при ходьбі, покращує гостроту зору, відчуття поколювання в руках і ногах, шуму у вухах, запаморочення і головний біль.В його складі велика кількість антиоксидантів, терпеноїдів і флавоноїдів, які сприяють нормалізації метаболізму, а також перешкоджають передчасному старінню тканин. При тривалому прийомі препарату спостерігається зниження занепокоєння, а також ряду симптомів, пов’язаних з порушенням когнітивних функцій і хворобою Альцгеймера.

n

Використання гінкго білоба допоможе вам зміцнити своє здоров’я і підтримувати стабільне емоційний і фізичний стан вашого організму. Слідкуйте за своїм здоров’ям!

Усі акції