star_on

‍♀Глина ‍♀

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Велика кількість косметичних брендів мають в своєму асортименті маски з глини або використовують цей інгредієнт в своїй продукції. Так само різні види глини можна знайти в окремій упаковці, як самостійний продукт. Потрібно тільки додати води. Нижче розповімо про основні види масок і їх корисні властивості.

n

1. Зелена глина – ідеальний вибір для тих, у кого проблемна шкіра. Цей вид глини має антибактеріальну властивість, глибоко очищає пори, допомагає зняти запалення і мінімізує висипання. Все через мідь, цинк і фосфор в складі, які відмінно справляються з недосконалостями шкіри.
2. Блакитна глина – має знезаражувальні властивості, сприяє загоєнню ран і при опіках. У блакитній глині ​​велика кількість мінеральних мікроелементів, а ще вона допоможе усунути тьмяний колір обличчя і надати йому підтягнутий вид на короткий час.
3. Червона і рожева глина – цей вид глини прекрасно підійде для чутливої ​​шкіри, а ще вона знімає запальні процеси в суглобових зчленуваннях. Для оздоровлення суглобів за допомогою червоної глини слід проводити аплікації, а для обличчя – маски. Вона покращує циркуляцію крові, очищає і заспокоює шкіру, насичує шари епідермісу киснем, усуває свербіння і запалення.
4. Біла глина – допомагає скоротити кількість шкірного жиру (себума), робить шкіру більш гладкою і покращує загальний стан шкіри. Цей вид глини є природним сорбентом і застосовується в косметології і дерматології для лікування жирної шкіри.
5. Чорна глина є поширеним і найбільш щільним по консистенції видом глини. Косметичні маски на основі чорної глини підходять для будь-якого типу шкіри, а її дії універсальні: глибоко очищають шкіру, покращує її якість і надають їй здоровий вигляд.

Усі акції