star_on

Що потрібно знати про ферулову кислоту?

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Гідроксикорична кислота (вона ж ферулова) – антиоксидант широкого спектру дії, про який мало хто чув. Довгий час її використовували спортсмени в своєму харчуванні щоб зміцнити м’язову тканину. Нещодавно косметичні компанії почали застосовувати цей компонент у своїй продукції. Більше про неї, її властивості та еффектвіность читайте нижче.

Корисні властивості ферулової кислоти:

  1. захищає шкіру від пошкодження вільними радикалами, які вважаються головними каталізаторами старіння;
  2. підтримує еластичність і перешкоджає в’ялості шкіри;
  3. перешкоджає появі зморшок і чудово підійде в боротьбі з дією ультрафіолетових променів, тому що блокує випромінювання, перешкоджає фотостарінню і гіперпігментації;
  4. стимулює вироблення колагену, яке починає знижуватися вже у віці до 25 років;
  5. допомогає при висипаннях на шкірі, тому що запобігає появі нових прищів, висвітлює темні плями і відмінно бореться з постакне.

Як використовувати ферулову кислоту і де її знайти

Ферулову кислоту рекомендують використовувати в форматі сироватки, в якій вона грає головну роль, а не є одним з безлічі компонентів в складі продукту. Крім цього вона добре працює в тандемі з вітаміном С і Е, що буде мати ще більше ефективності для здорового вигляду вашої шкіри.

В природі синтезується дуже складним шляхом і в звичайних продуктах міститься в мізерній кількості, тому шукайте даний компонент в складі косметичних засобів, можливо, що він є у вашій сироватці або кремі. Знайти косметику з нею в косметичного продукту можна за назвами: Ferulic Acid або Natural Ferulic acid Якщо ви вперше вирішили використовувати її то пам’ятайте, що тест на алергічну реакцію необхідний, так як будь-які нові інгредієнти можуть викликати роздратування і нашкодити загальному стану шкіри. А деякі краще взагалі не застосовувати без консультації косметолога.

Слідкуйте за станом своєї шкіри і будьте здорові!

Усі акції