star_on

Б'юті БУМ зі знижками, що зачаровують

Дата публікації: 15.08.2024

article page

Підкорюйте  літо стилем і чарівністю, адже це чудовий час для яскравих змін, експериментів з образами та можливість створення нової себе!

Зі знижками до 40% оновіть свій арсенал засобів для догляду та краси, купуючи акційні товари на сайті за посиланням або в аптеках під брендами: «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека ШАР@» та завжди виглядайте на всі 100%!

Розкрийте свою красу разом зі знижками, що зачаровують! 

Знижки до 40% діють на акційні товари у період з 15.08.24 по 31.08.24 в аптеках під брендами: «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека ШАР@».

Реклама. Відпускається без рецепта. Перед застосуванням необхідно проконсультуватись з лікарем та ознайомитися з інструкцією. Кількість акційного товару обмежено. Акція діє з 15.08.2024 року по 31.08.2024 року в аптеках суб'єктів, з якими укладені відповідні ліцензійні договори на використання торгових марок, промислових зразків «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Благодія»,  «Аптека ШАР@» за умови наявності товару в аптеках. Під знижкою мається на увазі зменшення ціни до 40% на деякі товарні позиції брендів, що беруть участь в акції: BIODERMA, МартіДерм, NOREVA, LIERAC, FILORGA, PHYTO, NUXE, Ключі Здоров’я, SEВOMAX, ТОПИКРЕМ, АВЕН, КЛОРАН, ДЮКРЕЙ, АДЕРМА, LABORATORIOS BABE, S.L, Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, про співвідношення до попередньої ціни реалізації, а також асортимент продукції, на який надаються знижки, можна дізнатись у провізорів аптек. Товар, наявний у продажу, може відрізнятися від зображеного. Організатори акції залишають за собою право змінювати строки та умови проведення акції та не несуть відповідальності за друкарські помилки.

 

Усі акції