Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Інгредієнти-помічники, які нормалізують шкіру у сезон загострення

Дата публікації: 27.03.2023

article page

При хронічному стресі та різким настанням холодів багато хто помітив погіршення шкіри обличчя та тіла, появу лущень та загострень шкірних захворювань. Нижче розповімо про інгредієнти, які здатні покращити ситуацію та допомогти восени.

Пептиди

Пептиди - це білкові сполуки, які складаються з амінокислот. Клітини виробляють їх самостійно, але з віком цей процес сповільнюється або порушується. Список корисних властивостей для шкіри великий: підсилюють синтез колагену та еластину, активізують здатності клітин шкіри до відновлення і регенерації, допомагають нейтралізувати вільні радикали та мімічні зморшки, скорочують кількість запальних процесів і стимулюють шкірний імунітет. Головна їх перевага - невеликі молекули, які глибоко проникають в шари шкіри. Шукайте в складі продукту під назвами: Peptide, Tripeptide, Biopeptide EL тощо.


Алантоїн

Алантоїн - це рятувальний і ефективний компонент для чутливої шкіри. Спектр дії інгредієнта широкий: стимулює регенерацію тканин, заспокоює, тонізує, пом'якшує шкіру, а також збільшує вміст води в клітинах. Він особливо популярний в складах корейських косметичних продуктів і позначається на етикетці косметики кількома назвами: Glyoxyldiureid, Cordianin, 5-Ureido-2,4-Imidazolidindion, 5-Ureidohydantoin, Alantoin, Allantonin, Allantoine.

Цераміди

Цераміди - це молекулярні сполуки, які є частиною клітин рогового шару шкіри та природним чином присутні в захисному бар'єрі кожної людини. Вони вміють безперешкодно вбудовуватися в шкіру з косметики та відновлюють захисну функцію. Крім цього косметика з ними в складі якісно загоює та зволожує, підтримує мікробіом шкіри, формують корисну захисну середу, мають антиалергічну дію і підтримують її у здоровому стані. Підходять для всіх типів шкіри та позначається на сироватках для обличчя і кремах для тіла наступним чином: Ceramide, Ceramide NS, Ceramide EOP і т.д.

Ніацинамід

Ніацинамід — один з найбільш вивчених інгредієнтів косметики, який пройшов велику кількість досліджень, а його позитивні властивості для шкіри науково доведені. Суперздібності ніацинаміду: покращує бар'єрну функцію шкіри, зменшує дрібні зморшки, збільшує вироблення колагену, прискорює оновлення шкіри, контролює вироблення себума (шкірного сала), має протизапальні властивості. Доведена ефективність у даного компонента є тільки в концентрації вище 2%, тому краще шукати засоби з наявністю його від 2-4% в складі косметичного продукту. Шукайте підпис Niacinamide й B3 на етикетці.

Великий асортимент косметики для догляду за шкірою обличчя і тіла можна знайти на нашому сайті