Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Долучайтесь до благодійних ініціатив в аптеках АНЦ або онлайн

Дата публікації: 27.03.2023

article page

1.Мережа аптек АНЦ стала першою у своїй галузі, яка запускає благодійний NFT- проєкт для допомоги Україні. Ми створили першу NFT-колекцію «Make the world kinder» з наших турботливих персонажів, яку вже можна придбати на платформі OpenSea. Придбані токени ви можете використовувати для принту на футболках, чашках, зробити наліпки або подарувати близькій людині. Усі кошти, зібрані з продажу токенів ми передамо на благодійну допомогу для української армії, щоб скоріше наблизити нашу Перемогу!

Як придбати NFT і зробити свій внесок читайте за посиланням.

2.Кожен українець у Києві, Львові та Дніпрі може допомогти з забезпеченням ЗСУ життєво необхідними ліками. Спільно з благодійним фондом «Razom for Ukraine» обрали дуже важливу нішу для допомоги бійцям - це забезпечення ліками та тактичною медициною. Як це зробити?Скануйте QR-коди на касах аптек «АНЦ», «Копійка», «ШАР@» та зробіть свій внесок прямо зараз! Ви можете задонатити будь-яку суму, а кожна гривня має значення! Турбуємося про Незламних всією Україною!

Детальніше про проєкт «З турботою про незламних» читайте тут

3. В «Аптека АНЦ» купуй - ЗСУ донатуй! З 1 по 30 листопада при покупках в «Аптека АНЦ» спеціальних товарів із жовтневої акції ми перераховуємо 5% від продажів на ліки для ЗСУ! Шукайте товари з жовтим значком банки на сторінках Аптека АНЦ в Instagram та Facebook, та у новому випуску журналу, який можна взяти безоплатно у будь-якій аптеці. Купуючи товар зі знижкою ви отримуєте вигідні ціни, а ЗСУ ліки, що рятують життя.

Всі акційні та вигідні пропозиції листопада можна переглянути та замовити за посиланням.

Разом до Перемоги!