star_on

Безкоштовна доставка ліків з Нова пошта та Укрпошта!

Дата публікації: 23.07.2024

article page

Ліки потрібні терміново або потрібних позицій не має в аптеці під домом та потрібно оформлювати замовлення з доставкою з іншого міста? Або просто не має часу та бажання виходити з дому? Замовляйте онлайн ліки, косметику, товари медичного призначення та все необхідне в Аптека АНЦ та отримуйте безкоштовною доставку! 

Як скористатися безкоштовною доставкою від Нова пошта та Укрпошта?

Оформлюйте замовлення онлайн на інтернет сервісах АНЦ від 600 гривень та отримуйте безкоштовну доставку. На фінальному етапі оформлення потрібно лише вибрати поштового оператора: Нова пошта або Укрпошта. Пропозиція не одноразова і без лімітів за кількістю замовлень на місяць! Заощаджуйте свій цінний час на більш важливі речі!

Безкоштовна доставка поширюється на всі варіанти послуг від Нова пошта та Укрпошта, а вам потрібно вибрати з них зручний спосіб отримання вашого замовлення! 

Методи доставки:

  •  - курʼєром до дверей Нова пошта або Укрпошта;
  •  - в поштоматі Нова пошта;
  •  - у відділенні Нова пошта або Укрпошта.

Клієнти отримають безкоштовну доставка за замовлення тільки на платформах Аптека АНЦ, а саме при оформленні:

  1.  - на сайт ANC.UAі;
  2.  - в viber та telegram ботах АНЦ;
  3.  - в мобільних додатках IOS та Android

Отримуйте ліки та безліч товарів з асортименту Аптека АНЦ з безкоштовною доставкою поштових операторів Нова пошта та Укрпошта у будь-яку точку України! Подбайте про рідних та вибирайте кур’єрську доставку, а також замовляйте зручно для себе та забирайте в поштовому віділенні або в поштоматі! 

Легко оформлюйте на АНЦ та швидко отримуйте з Нова пошта та Укрпошта! Вдалого онлайн шопінгу!

Усі акції