star_on

Заботьтесь о детях со взрослыми скидками!

Дата публікации: 27.05.2024

article page

Ко дню защиты детей дарим до 20% праздничных скидок на косметику для ухода за собой, средства ежедневной гигиены и полезные чаи для ваших детей!

Создавайте и поддерживайте вокруг детей здоровую и защищенное среду без лишних затрат, покупая акционные товары по ссылке и в аптеках под брендами: «Аптека АНЦ», «Аптека Копейка», «Аптека ШАР@» с 27.05.24 по 09.06.24.

Скидки до 20% действуют в период с 27.05.24 по 09.06.24 на акционные товары в аптеках под брендами: «Аптека АНЦ», «Аптека Копейка», «Аптека ШАР@».

Реклама. Відпускається без рецепта. Перед застосуванням необхідно проконсультуватись з лікарем та ознайомитися з інструкцією. Кількість акційного товару обмежено. Акція діє з 27.05.2024 року по 09.06.2024 року в аптеках суб'єктів, з якими укладені відповідні ліцензійні договори на використання торгових марок, промислових зразків «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Благодія»,  «Аптека ШАР@» за умови наявності товару в аптеках. Під знижкою мається на увазі зменшення ціни до 20% на деякі товарні позиції брендів, що беруть участь в акції: А-ДЕРМА, BIODERMA, LIBERO, Ключі здоров’я, NOREVA, АВЕН, Толеранс, Клінанс,  КсераКальм, Гіалурон Актив, Екзомега. Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, про співвідношення до попередньої ціни реалізації, а також асортимент продукції, на який надаються знижки, можна дізнатись у провізорів аптек. Товар, наявний у продажу, може відрізнятися від зображеного. Організатори акції залишають за собою право змінювати строки та умови проведення акції та не несуть відповідальності за друкарські помилки.


 

Все акции