Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Для лікування ПРЕДМЕТИ ОСОБИСТОЇ ГІГІЄНИ:

Скоро тут зʼявляться потрібні товари для лікування

ПРЕДМЕТИ ОСОБИСТОЇ ГІГІЄНИ

Предмети особистої гігієни

Особиста гігієна – важлива частина нашого повсякденного життя. Ця хороша можливість профілактики розвитку різних патологій, насамперед інфекційного характеру.

Для потреб особистої гігієни випускається величезний список продуктів, за допомогою яких можна підтримувати у здоровому стані зуби, шкіру, волосся, нігті. Застосування цих засобів дозволяє усувати забруднення та проводити дезінфекцію.

Види засобів особистої гігієни

Засоби особистої гігієни можна поділити на:

  • засоби призначені для догляду за шкірою обличчя, рук;
  • засоби для догляду за тілом та засоби інтимної гігієни;
  • засоби, за допомогою яких здійснюється догляд за порожниною рота та зубами;
  • засоби для догляду за волоссям;
  • ватна та паперова гігієнічна продукція.

Засоби для догляду за шкірою обличчя та рук

Вмивання, миття рук – ці процедури особистої гігієни ми маємо виконувати регулярно. Традиційно ми очищаємо шкіру за допомогою води, але також використовуємо засоби особистої гігієни.

Для миття рук зазвичай використовується мило, яке може бути рідким та твердим. Мило має дезінфікуючі властивості, завдяки чому здатне знищувати більшість бактерій, що потрапили на шкіру, які можуть стати причиною інфекційного захворювання. Насамперед із немитими руками в організм можуть потрапити кишкові інфекції, але також є ймовірність через руки заразитися на ГРВІ.

Для вмивання та догляду за обличчям може використовуватись мило, спеціальні гелі, міцелярна вода. Також догляд за шкірою обличчя передбачає використання кремів, бальзамів та іншої доглядової косметики.

Сьогодні виробники пропонують величезний вибір різноманітних товарів для догляду за шкірою. По кожній позиції є різні пропозиції, і ви можете підібрати крем, мило, гель і т. ін. з урахуванням особливостей вашої шкіри (суха, жирна, чутлива тощо), а також з урахуванням ваших потреб (зволожувальні, протизапальні, поживні, антибактеріальні властивості).

Засоби для догляду за тілом та засоби інтимної гігієни

Засоби для догляду за тілом включають мило, бальзами, креми, піни для ванн та багато іншого. Також сюди можна зарахувати дезодоранти, які можуть бути кульковими, аерозольними, твердими.

Окремо варто сказати про засоби інтимної гігієни. Молочко, гель, крем-мило - засоби для інтимної гігієни, у складі яких знаходяться спеціальні речовини, що дозволяють м'яко очищати інтимну зону, не викликати подразнення, перешкоджати активізації патогенних бактерій, що провокують захворювання сечостатевої системи. До засобів особистої жіночої гігієни також належать прокладки та тампони.

Засоби для догляду за ротовою порожниною

Гігієна ротової порожнини дозволяє проводити ефективну профілактику таких хвороб як карієс, пародонтоз та інших захворювань ротової порожнини, позбавлятися неприємного запаху з рота.

Для ефективної гігієни ротової порожнини використовується зубна щітка і зубна паста. Зубні пасти містять у собі лікарські компоненти, мікроелементи, рослинні екстракти. Можна вибрати зубну пасту з урахуванням особливостей зубів і ясен (відбілювальну, проти кровоточивості ясен, фторвмісну і т.ін.).

Також можна використовувати додаткові засоби для гігієни порожнини рота: зубну нитку, ополіскувачі для порожнини рота.

Засоби для догляду за волоссям

Засоби для догляду за волоссям включають шампуні, гелі, бальзами, ополіскувачі. Якщо підбирати їх за типом волосся (жирні, сухі, ламкі, пошкоджені і т. ін.), то з їх допомогою можна не тільки ефективно очищати волосся, але й забезпечити їм харчування, захист, лікування.

Ватна та паперова гігієнічна продукція

Ватна продукція, що належить до засобів гігієни, включає ватні палички, ватні диски та інші подібні товари, які застосовують для гігієнічних процедур.

Паперова продукція містить туалетний папір, паперові серветки, паперові рушники. Також до гігієнічних засобів відносяться вологі серветки, які можуть бути антибактеріальними, спиртовмісними, для інтимної зони і т.ін.

Правильний вибір засобів особистої гігієни допоможе вам здійснювати гігієнічні процедури максимально комфортно та з найкращим результатом.