Заказы
Заказы
Избранное
Избранное
star_on

До 35% скидки до Дня Матери на подарки

Дата публікации: 06.05.2024

article page

Будьте благодарны Матерям за их безграничную любовь, заботу и жертвенность.

Ко Дню Матери, сеть аптек “АНЦ”, подготовила самые прекрасные подарки со скидками до 35%, которые помогут вам поблагодарить Матерь и выразить им вашу любовь, заботу и уважение.

Скажите Маме: "Спасибо!", заботясь о сохранении здоровья, красоты и молодости ваших любимых Мамочек и покупайте подарки на сайте по ссылке и в аптеках под брендами: «Аптека АНЦ», «Аптека Копейка», «Аптека ШАР@» с 06.05.24 по 19.05.24.

Подарите заботу самому родному человеку на свете!

Скидки до 35% действуют на акционные товары в период с 06.05.24 по 19.05.24 в аптеках под брендами: «Аптека АНЦ», «Аптека Копейка», «Аптека ШАР@».

Реклама. Відпускається без рецепта. Перед застосуванням необхідно проконсультуватись з лікарем та ознайомитися з інструкцією. Кількість акційного товару обмежено. Акція діє з 06.05.2024 року по 19.05.2024 року в аптеках суб'єктів, з якими укладені відповідні ліцензійні договори на використання торгових марок, промислових зразків «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Благодія»,  «Аптека ШАР@» за умови наявності товару в аптеках. Підл знижкою мається на увазі зменшення ціни до 35% на деякі товарні позиції брендів, що приймають участь в акції: БИОНА, Kotex, Дермалібур, Екзомега, АДЕРМА, КЛОРАН, Гіалурон Актив, Клінанс, Колд Крем, КсераКальм, Сікальфат, АВЕН, Толеранс Гідра, Гідрозіс Контрол, Керакніл, Meridol, BIODERMA, МартіДерм, NOREVA, LIERAC, FILORGA, PHYTO, NUXE,  

Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, про співвідношення до попередньої ціни реалізації, а також асортимент продукції, на який надаються знижки, можна дізнатись у провізорів аптек. Товар, наявний у продажу, може відрізнятися від зображеного. Організатори акції залишають за собою право змінювати строки та умови проведення акції та не несуть відповідальності за друкарські помилки.

 

Все акции