Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Крем для дітей і дорослих Рятувальник 50 г

Dr Retter EC
Артикул: 1035835
Крем для дітей і дорослих Рятувальник 50 г
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 20.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваСпасатель
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникDr Retter EC
Країна виробництваПольща
ФормаКреми
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Крем для дітей і дорослих Рятувальник 50 г

Склад

Оксид цинку, ліпіди молока, декспантенол, терпентин, колоїдальне срібло. До складу крему СПАСАТЕЛЬ не належать ароматичні речовини, консерванти, спирт, загусники і ароматизатори.

Опис

Крем СПАСАТЕЛЬ - антисептичний крем для регенерації та догляду за шкірою з дерматологічними проблемами.

Властивості

Крем має протизапальні, антисептичні, дезінфікуючі та захисними властивостями. Заспокоює біль, роздратування і свербіння шкіри. Інтенсивно регенерує пошкоджену шкіру. Крем підтримує належний рівень зволоження шкіри; створює захисний бар'єр від подразнюючих шкіру факторів. М'яка консистенція дозволяє легко і рівномірно розподілити крем по всій пошкодженій поверхні шкіри, не викликаючи у дитини неприємних відчуттів.

Застосування

Активні компоненти що входять до складу препарату, ефективні при різних подразненнях, запаленнях і почервоніння шкіри; для загоєння травмованої шкіри при саднах і подряпинах; при поверхневих опіках; при тріщинах шкіри, в т.ч. на губах. Застосування крему приносить значне полегшення при різних формах дерматиту, в т.ч. «Пелюшкового» дерматиту; попрілостях, пролежнях, вугрової висипки, синцях; при укусах комах і опіків медуз. В якості ефективної профілактики крем рекомендований при екземі. Крем СПАСАТЕЛЬ слід наносити на добре вимиту і висушену шкіру. Новонародженим і маленьким дітям наносять крем тонким шаром при кожній зміні пелюшок (підгузників). Дорослим наносять на уражені ділянки шкіри 2-3 рази на добу.

Протипоказання

Чутливість до будь-якого компонента препарату. При застосуванні слід запобігати потраплянню препарату на слизову оболонку і в очі.

Побічні реакції

Як і будь-який інший препарат, дія якого заснована на натуральних компонентах, крем в дуже рідкісних випадках може викликати алергічну реакцію. Тому слід з обережністю застосовувати крем, якщо в його складі знаходяться інгредієнти, які можуть викликати у вас алергічну реакцію.

Термін придатності

3 роки.

Умови зберігання

Крем Рятувальник слід зберігати в щільно закритій упаковці в місці, що не піддається сонячному опроміненню, при температурі 2 - 30 °С. Зберігати в місці, недоступному для дітей.

Упаковка

У тубі по 50 г, по 1 тубі в упаковці.

Виробник

Др. Реттер, Польща.

Поширені запитання