АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Прегна-5 капсули №30

Амакса Фарма
Артикул: 1050102
Прегна-5 капсули №30
Написати відгук
678.6 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 6.79грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 6.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№1
в категорії
Торгова назваПрегна 5
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
Кількість в упаковці30 шт
ВагітнимМожна
ГодуючимМожна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникАмакса Фарма
ДіабетикамМожна
Країна виробництваПольща
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Прегна-5 призначений для вагітних жінок, під час планування вагітності, у післяпологовий період та під час грудного вигодовування.

Правильне харчування під час підготовки до вагітності, вагітності та грудного вигодовування забезпечує надходження в організм достатньої кількості більшості вітамінів та поживних речовин. Прегна-5 забезпечує організм тими компонентами, недолік яких може призвести до незворотних змін в організмі матері та її новонародженої дитини.

Активні інгредієнти

Докозагексаєнова кислота (ДГК) відноситься до групи омега-3 поліненасичених жирних кислот (омега-3 ПНЖК), які не синтезуються в організмі людини, тому дуже важливо отримувати їх у достатній кількості щодня.

Дефіцит омега-3 ПНЖК підвищує ризик перинатальних патологій, порушення розумового та фізичного розвитку плода, уроджених дефектів нервової системи, зору, серця, ускладнень під час вагітності, таких як: звичне невиношування вагітності, передчасні пологи, плацентарна недостатність, затримка внутрішньоутробного.

Омега-3 ПНЖК під час планування вагітності необхідні для:

дозрівання статевих клітин (як яйцеклітин, так і сперматозоїдів) ДГК забезпечує формування високодиференційованих статевих клітин; стимулювання процесу запліднення; підвищення ймовірності запліднення.

Омега-3 ПНЖК необхідні під час вагітності та забезпечують нормальний фізіологічний перебіг вагітності, оскільки:

сприяють формуванню, дозріванню та правильному функціонуванню плаценти. нормалізують тривалість вагітності та допомагають запобігти викидням та передчасним пологам; запобігають розвитку передчасного відшарування плаценти запобігають розвитку гестозу (токсемії) та покращують перебіг вагітності; покращити кровообіг у плаценті; знизити ризик післяпологової депресії, покращити настрій, пам'ять, відрегулювати обмін речовин, знизити коефіцієнт маси тіла.

Вживання ДГК жінками під час вагітності та грудного вигодовування сприяє правильному розвитку сітківки ока, нервової та імунної систем плода та новонародженого. Формування мозку плода відбувається до 9 тижня вагітності, тому жінці, яка планує материнство, слід приймати ДГК ще до зачаття. ДГК проходить через плаценту від матері до плода, а також виділяється у грудне молоко.

Фолат бере участь у синтезі нуклеїнових кислот, білковому обміні, процесах росту та поділу клітин, а також відіграє важливу роль в утворенні клітин крові. Однією з найважчих патологій, пов'язаних із дефіцитом фолатів, є порушення нервової трубки у плода. Дефіцит фолатів також призводить до цілого ряду різних аномалій мозку, кінцівок, вух, сечовидільної системи, а також до формування ущелини піднебіння та вад розвитку серцево-судинної системи. Для нормального внутрішньоутробного розвитку та зростання плоду важливим фактором є достатня концентрація фолату в організмі майбутньої матері. Рекомендується щоденний прийом фолієвої кислоти до вагітності, під час вагітності та у період грудного вигодовування. Прийом фолату допомагає зменшити відчуття втоми та підтримує фізіологічні функції жінки під час вагітності та грудного вигодовування.

Залізо є основним компонентом гемоглобіну та сприяє виробництву червоних кров'яних тілець, які беруть участь у перенесенні кисню до клітин всіх систем організму. Залізо необхідне для правильного функціонування імунної системи та підтримки когнітивних функцій; воно допомагає зменшити почуття втоми та підтримувати правильний енергетичний обмін; бере участь у процесі поділу клітин, що особливо важливо під час вагітності.

Вітамін D сприяє всмоктуванню та засвоєнню кальцію та фосфору, підтримує належний рівень кальцію в крові, допомагає підтримувати здоров'я зубів та кісток у вагітних жінок, сприяє формуванню скелета плода та запобігає розвитку рахіту у новонародженого. Вітамін D підтримує роботу гладких м'язів та імунної системи, а також бере участь у процесі поділу клітин.

Дефіцит вітаміну D вважається проблемою соціальної охорони здоров'я у всьому світі. Гіповітаміноз D може бути одним із факторів, що призводять до передчасного виснаження яєчників. Дефіцит вітаміну D часто зустрічається у жінок із синдромом полікістозних яєчників, особливо у тих, хто страждає надмірною вагою або ожирінням.

Йод сприяє роботі нервової системи та когнітивної функції, забезпечує правильний енергетичний обмін та допомагає зберегти шкіру здоровою. Йод бере участь у виробництві тиреоїдних гормонів та сприяє правильній роботі щитовидної залози.

Застереження

Не використовуйте харчові добавки як заміну повноцінного харчування. Перевищуйте рекомендовану кількість щоденного споживання. Здоровий спосіб життя та збалансована дієта важливі для підтримки здорового організму. Не використовуйте, якщо у вас є алергія на будь-який компонент добавки. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Рекомендації щодо застосування та дозування

По 1 капсулі щодня, після їжі.

склад

риб'ячий жир - 438,6 мг, у тому числі докозагексаєнова кислота (ДГК) - 250,0 мг елементарне залізо – 30,0 мг фолат - 800,0 мкг, у тому числі фолієва кислота - 400,0 мкг та левомефолієва кислота - 400,0 мкг, йод (йодид калію) – 200,0 мкг, холекальциферол (вітамін D3) – 50,0 мкг.

Чи не є лікарським засобом.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 26.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Прегна-5 капсули №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Прегна-5 капсули №30?

678.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Прегна-5 капсули №30.

У чому особливості товару Прегна-5 капсули №30?

Вітаміни для вагітних та годуючих Прегна-5 капсули №30. Відноситься до Витамины для беременных и кормящих

Які відгуки у товару Прегна-5 капсули №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
пр. В.Маяковського, 60/10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

1 пакети

АНЦ
вул. Гусовського, 8/10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

1 пакети

АНЦ
вул. Тулузи, 3Б, Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "АПТЕКА НИЗЬКИХ ЦІН ПЛЮС"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

3 упаковок

Показати всі аптеки з наявністю