Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Декспан плюс крем 30 г

Д-р. Редді'с
Артикул: 63842
Декспан плюс крем 30 г
5.0
160.4 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 1.60грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 23.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дітям
Умова відпуску

Характеристики

№6
в категорії
Торгова назваДекспан
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ДітямМожна
ВиробникД-р. Редді'с
Країна виробництваІндія
ФормаКреми
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Декспан плюс крем 30 г

Склад

Декспантенол 5%, алантоїн 0,5%, масло ши.

Активні компоненти

Декспантенол (провітамін В5) - стимулює регенерацію та сприяє природному загоєнню шкіри. Регенеруючий ефект і висока безпека підтверджена клінічними дослідженнями.

Алантоїн - сприяє оновленню клітин епідермісу, пом'якшує шкіру, відновлює водно-ліпідний баланс, підвищує м'якість і еластичність шкіри. 

Масло ши - забезпечує більш глибоке проникнення декспантенолу й алантоїну. Пом'якшує, зволожує та заспокоює шкіру. Створює вологоутримуючу, захисну плівку, яка ефективно захищає шкіру від шкідливого впливу зовнішніх факторів. 

Опис

Декспан плюс - це збалансована комбінація декспантенола, аллантоїна та масла ши на зволожуючій основі, котра призначена для відновлення пошкодженої шкіри.

Декспан плюс створений для вирішення проблем шкіри, викликаних застосуванням топічних кортикостероїдів, таких як сухість, атрофія, витончення епідерміса, стероїдна залежність, уповільнення репаративних процесів у шкірі.

Декспан плюс забезпечує посилений ефект регенерації, допомагає відновленню шкіри під час і після терапії топічними кортикостероїдами, зменшує стероїдне навантаження, покращує пенетрацію стероїдів у шкіру.

Крім того, Декспан плюс забезпечує захист від попрілостей, пелюшкового дерматиту, обвітрювання, подразнень, сухості та лущення, сприяє регенерації шкіри при опіках (у т.ч. сонячних) і тріщинах на шкірі.

Декспан плюс діє на шкіру з ефектом зволоження, відновлюючи порушений епідермальний бар'єр, підсилює захисні сили шкіри, покращуючи якість життя 

Показання

Комплексний засіб, розроблений для догляду за пошкодженою шкірою для жінок і дітей. Комбінація двох активних речовин, декспантенолу та алантоїну, сприяє загоєнню, відновленню й активному зволоженню пошкодженої шкіри у період годування груддю, при тріщинах, ранах, опіках (у т.ч. сонячних), попрілостях, в т.ч. у немовлят, сухих дерматитах.

Спосіб застосування

Декспан плюс потрібно наносити на чисту, суху ділянку шкіри, акуратно втираючи до рівномірного розподілення. Рекомендовано застосовувати крем після купання.

Застосовувати один-два рази на день (вранці і ввечері).

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 ° С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 30 г в тубі; по 1 тубі в картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ТОВ «Др. Редди'с Лабораторіз »

Поширені запитання