Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Хепі розіграш від АНЦ до Дня Щастя!

Дата публікації: 20.03.2024

article page

Щастя людини складається з багатьох щоденних позитивних дрібничок. Турботливі справи, відчуття здоров’я, приємні емоції, натхнення та безліч іншого. Людина має індивідуальний секрет щастя, але у кожної, щасливий момент може виникнути зненацька, наприклад вигравши один з Хепі призів до Дня щастя від АНЦ серед яких:

  • Головний приз – Apple MacBook Air M1;
  • Три Apple iPad 10.2” Wi-Fi 64 GB;
  • П’ять Apple AirPods.             

Щоб отримати можливість виграти один з Хепі призів, необхідно:

1. В період з 20.03.2024 по 10.04.2024  здійснити покупку від 300 грн на сайті anc.ua або завітати до аптек під брендами: «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@».

2. Під час здійснення покупки вказати номер телефону що зареєстрований в програмі лояльності “ЛАЙК”.

3. Підписуйтесь на сторінки аптеки “АНЦ” в Instagram та Facebook, чекайте 12.04.2024 оприлюднення на них результатів розіграшу.

4. Розіграш буде проводитись за допомогою рандомайзера.

АНЦ – з турботою про ваше щастя!

!!Звертаємо вашу увагу!!:
*Отримання призів переможцями відбудеться на території однієї з аптек “АНЦ”, що буде погоджена з переможцем після проведення розіграшу.
*Під час передачі подарунка проводиться фотографування процесу вручення подарунка, для подальшого відкритого інформаційного фотозвіту.
*Участю у розіграші, переможець дає згоду мережі аптек “АНЦ” у використанні цього фотозвіту.

Рекламна акція та розіграш проводиться організатором на території України. Взяти участь можуть усі громадяни України від 18 років, що виконали усі умови акції. Акція діє з 20.03.2024 року по 10.04.2024 року в аптеках суб'єктів, з якими укладені відповідні ліцензійні договори на використання торгових марок, промислових зразків «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Благодія»,  «Аптека Шар@». Для участі в розіграші необхідно придбати, в період акції,  будь-який товар на суму від 300 грн в одному чеку та бути учасником програми лояльності АНЦ – “ЛАЙК”. Кількість чеків від одного учасника не обмежено. Організатори акції залишають за собою право змінювати строки та умови проведення акції та не несуть відповідальності за друкарські помилки. Визначення переможців проводиться за допомогою сервісу random.org.